تجمع آمارگیران طرح نفوس مقابل فرمانداری تهران
حدود ۷۰نفر از آمارگیرانی که در طرح نفوس و مسکن حق الزحمه خود را دریافت نکردهاند امروز مقابل فرمانداری تجمع کرند.
به گزارش فارس حدود ۷۰ نفر از کسانی که در طرح آمارگیری نفوس و مسکن با فرمانداری تهران همکاری داشتند، صبح امروز شنبه 3دی همزمان با آغاز ثبت نام از داوطلبان نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بدلیل عدم دریافت حق الزحمه شان در مقابل فرمانداری تهران تجمع کرده و خواستار دیدار با فرماندار شدند.
بر اساس این گزارش، هم اکنون مسئولان فرمانداری در حال رایزنی با این افراد هستند.حدود ۷۰نفر از آمارگیرانی که در طرح نفوس و مسکن حق الزحمه خود را دریافت نکردهاند امروز مقابل فرمانداری تجمع کرند.
به گزارش فارس حدود ۷۰ نفر از کسانی که در طرح آمارگیری نفوس و مسکن با فرمانداری تهران همکاری داشتند، صبح امروز شنبه 3دی همزمان با آغاز ثبت نام از داوطلبان نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بدلیل عدم دریافت حق الزحمه شان در مقابل فرمانداری تهران تجمع کرده و خواستار دیدار با فرماندار شدند.
گلایه کارمندان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استانها از وضعیت حقوق و مزایای خود
نامه جمعی از کارمندان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استانها که در خصوص میزان حقوق و مزایای خود نامه ای به این پایگاه ارسال کرده اند.
از کارمندان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استانها زیر مجموعه سازمان تحقیقات آموزش کشاورزی می باشیم کارمندان مجموعه ما(مرکز تحقیقات استانها تمام کشور) شامل کارمند اداری، کارشناس و کارشناس ارشد محقق و اعضاء هیئت علمی هستند به غیر از اعضاء محترم هیئت علمی که حقوق حداقلی آنها 2 میلیون تومان به بالا است مابقی حقوق زير یک ملیون تومان داریم .
اگر وارد مجموعه مرکز تحقیقات بخش پژوهشی شوید مشاهده می شود دو نفر در یک اتاق کارشناس ارشد پژوهشی و هیئت علمی کنار هم کار می کنند محقق و کارشناس غیر هیئت علمی دارای حداقل 2 طرح تحقیقاتی است و حداقل برابر و حتی بیشتر ازیک هیئت علمی زحمت می کشد و دارای سابقه 6-7 -10 15 ساله است و دارای حداقل حقوق 500-600 هزار تومنی است.
یک کارشناس پژوهشی دارای کمترین امتیاز در این مراکز است نه به او ماموریت آموزشی تعلق می گیرد نه مرخصی تشویقی یک ماهه در سال دارد( هیئت علمی دارد) نه هیچ راهی برای قد علم کردن دارد فقط باید این حقوق و فیش های میلیونی را ببیند و آه بکشد.
در ضمن جهت هیئت علمی شدن بسیار تلاش کرده ایم در امتحانات زبان مصاحبه و غیره شرکت کرده ایم ولی می گویند قانون است که فوق لیسانس هیئت علمی نکنیم می گوییم حداقا مزایای ما را بیشتر کنید می گویند اعتبار نداریم. این مجموعه همه تلاش خودرا برای هیئت علمی انجام می دهد حدود 14 هزار نفر نیروی غیر هیئت علمی و حدود 2500 نفر هیئت علمی دارد همه کار می کنند برای هیئت علمی آسایش داشته باشد و بخورد و ما بقی زیر پا له شوند.
به هر کجا نامه نگاری شده. این چند سطر گوشه ای از درد دل ما کارشناسان و فوق لیسانس های مرکز تحقیقات بود.
از شما خواهشمندیم ضمن تهیه گزارش و بررسی در مراکز استانها مثل قم، اراک، همدان، یزد و.. به درد دل کارشناسان گوش دهید و صدای ما را به گوش مسئولین بالا بالا برسانید و حداقل در سایت خود نمونه ای از بی عدالتی رایج را بیان کنید .
شما را به امام حسین(ع) و ابوالفضل العباس(ع) قسم می دهیم اقدامی بکنید.
با تشکر جمعی ازکارشناسان مرکز تحقیقات استانها
منبع:کارمندنیوز
گرفتارشدن کارگر جوانی زیر خرواری از خاک درچاه
به گزارش پایگاه خبری 125، این حادثه پیش از ظهر امروز3دی هنگامی رخ داد که چند کارگر برای وصل کردن دو حلقه چاه به یکدیگر مشغول حفر تونل بودند که ریزش خاک تونل یکی از کارگران را زیر خرواری خاک گرفتار کرد.
این حادثه در مسیر شرق به غرب بزرگراه همت، نرسیده به پل بزرگراه یادگار امام رخ داد.
.
بنا بهمین گزارش آتش نشانان و نجاتگران همچنان در تلاشند تا بتوانند هر چه زودتر کارگر گرفتار شده را از زیر خاک بیرون آورندوتا زمان ارسال خبر این کارگرکماکان زیرخرواری خاک درچاه گرفتاراست.
مرگ ۱۱ نفر براثر فروريختن يک معدن در شمال افغانستان
بر اثر فروريختن سقف يک معدن زغال سنگ در ولايت بغلان در شمال افغانستان، دستکم ۱۱ کارگر جان باختند.
محمد حقمل، سخنگوی والی بغلان گفت که اين رويداد شب جمعه سوم دیماه، در يک معدن زغال سنگ در شهرک نهرين اين ولايت رخ داده است.
به گفته وی استخراج زغال سنگ از اين معدن از مدتها پيش بهصورت غير فنی صورت میگرفته است.
فضل الرحمان، فرماندار شهرک نهرين گفت که نيروهای امدادی به محل رويداد رفتهاند ولی تاکنون فقط توانستهاند اجساد هفت تن از کارگران را از معدن خارج کنند.
معادن زغال سنگ افغانستان از جمله خطرناکترين معادن جهان بهشمار میروند
منابع محلی گفتهاند که در اين رويداد شماری از کارگران نيز زخمی شدهاند.
در شمال افغانستان دستکم ۱۱ معدن زغال سنگ وجود دارد که استخراج از اين معادن بيشتر به شکل غير فنی صورت میگيرد.
از زغال بهدست آمده از اين معادن بيشتر برای تأمين سوخت مورد نياز مناطق شمالی و مرکزی بهويژه کابل استفاده میشود.
دولت افغانسستان ذخاير تثبيتشده معادن زغال سنگ اين کشور را حدود ۱۰۰ تا ۴۰۰ ميليون تن برآورد کرده است اما اين معادن که بخش عمده آن در شمال اين کشور قرار دارند از جمله خطرناکترين معادن جهان بهشمار میروند.
منبع:رادیوزمانه
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر