اخبار وگزارشات کارگری دوم بهمن ماه1390

- اطلاعيه سوم "اتحاديه نيروي كار پروژه اي"
- تبریک به مناسبت آزادی شریف ساعد‌پناه و مظفر صالح‌نیا
- لزوم چکاب دوره‌ای سلامت کارگران جایگا‌ه‌های سوخت،بنزن سرطان‌زاست!
اطلاعيه سوم "اتحاديه نيروي كار پروژه اي"
به نام خداوند جان و خرد
اطلاعیه سوم
در جلسه ای که در مورخ 17-10-1390 برگزار گردید ، شورای نیروی کار پروژه ای براساس پیشنهاد و تایید اکثریت نیروی کار پروژه ای تصمیم گرفت نام " شورا" را به " اتحادیه " نیروی کار پروژه ای تغییر دهند .
علت تغییر نام شورا : چون این اتحادیه برای هدفی صنفی بوجود آمده است ( پیگیری مساله ساعت کار روزانه 12 ساعت بدون استفاده از تعطیلات رسمی که در نتیجه نیروی کار پروژه ای 30 سال ساعت کاری را طی 19 سال و 2 ماه به پایان می برد و همیشه در خارج از شهر و به دور از خانواده به کار اشتغال دارند ) ، از این رو با موافقت همه نمایندگان انتخابی از این به بعد این جمع صنفی به نام " اتحادیه نیروی کار پروژه ای " خوانده می شود .
آقایان :
رئیس اتحادیه: داریوش خلیل آبادی
نایب رئیس اتحادیه: بیژن دوستانی
بازرس اتحادیه : ابراهیم تنگسیری
مسئول روابط عمومی : ناصر آقاجری
عضودائم و منشی اتحادیه: پیمان مرادی بیرگانی
برگرفته از وبلاگ کانون مدافعان حقوق کارگر-22ژانویه2012
تبریک به مناسبت آزادی شریف ساعد‌پناه و مظفر صالح‌نیا
شریف ساعد‌پناه و مظفر صالح‌نیا، از اعضای هیئت‌مدیره‌ی اتحادیه‌ی آزاد کارگران ایران، سرانجام پس از دو هفته بازداشت، در روز پنج‌شنبه 29 دی‌ماه در میان استقبال خانواده­های این عزیزان، اعضا و فعالین این اتحادیه و «کمیته‌ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل­های کارگری» و تعدادی از کارگران و فعالان کارگری شهر سنندج، از زندان مرکزی این شهر آزاد شدند. عوامل سرمایه این دو عزیز را تنها به جرم دفاع از حقوق انسانی خود و هم طبقه­ای‌های‌شان، بیش از دو هفته در بازداشت نگه داشتند و سرانجام نیز با قرار وثیقه‌ی 80 میلیون تومانی آزاد کردند.
بدون تردید پیگیری­های مستمر خانواده­های این عزیزان و اتحاد و هم‌دلی آگاهانه‌ی کارگران و فعالین کارگری شهر سنندج و مردم بیدار و فهیم این شهر در آزادی این دو عزیز تأثیر به‌سزایی داشته است؛ امری که به باور ما باید بیش از این­ها جدی گرفته شده و مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد.
کمیته‌ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل­های کارگری ضمن تبریک آزادی این عزیزان، بار دیگر بر اتحاد و هم‌بستگی طبقاتی کارگران، فعالان کارگری و مردم تحت ستم و استثمار جامعه برای پیش‌برد امر مبارزه‌ی طبقاتی و هم‌چنین آزادی تمامی کارگران، فعالان کارگری و اجتماعی دربند تأکید نموده و تمامی تلاش خود را به‌کار می­برد تا در کنار دیگر تشکل­ها و فعالان کارگری و تمامی مردم آزادی‌خواه و عدالت‌طلب جامعه، در این مسیر حرکت نماید.
کمیته‌ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری1 بهمن‌ماه 1390
لزوم چکاب دوره‌ای سلامت کارگران جایگا‌ه‌های سوخت،بنزن سرطان‌زاست!
به گزارش دوم بهمن ماه فارس ،مصطفی قانعی فوق تخصص ریه اظهار داشت: آنچه که درباره بنزن به اثبات رسیده سرطان‌زایی آن است بنابراین از مواجه شدن با آن باید اجتناب کرد.
کاهش بنزن فقط با استاندارد شدن سوخت
وی افزود: وجود بنزن در اطراف پمپ بنزین‌ها بسیار بیشتر از جاهای دیگر است ولی در جاهای دیگر تا وقتی که بنزین و سوخت به استانداردهای بالا نرسد میزان بنزن نیز کاهش پیدا نمی‌کند.
عدم تماس دست با جایگاه‌های سوخت
استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ادامه داد: نکته مهم در مورد بنزن آن است که ما باید از تماس دست با مکان‌های جایگاه سوخت خودداری کنیم و از سر ریز شدن بنزین نیز در این مواقع جلوگیری کنیم.
افزایش بنزن با افزایش دمای هوا
قانعی بیان داشت: در زمان‌هایی که دمای هوا بالاتر است، میزان بخار بنزین و بنزن ناشی از آن نیز بیشتر می‌شود بنابراین بهتر است صبح و بعد از ظهر این سوخت‌گیری صورت پذیرد و افراد در زمان سوختگیری نیز خانواده را با خود به داخل جایگاه سوخت نبرند و سعی کنند سوخت‌گیری را اکثراً در شب‌هنگام انجام دهند و خودشان نیز کمتر با جایگاه سوخت‌گیری در تماس باشند.
اقدام ملی تنها راه جدی برای کاهش بنزن
وی تصریح کرد: با این حال اقدام جدی زمانی صورت می‌گیرد که به صورت ملی در رابطه با بنزن اقدام شود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در پاسخ به این پرسش که آیا افرادی که با خانواده خود در زمان سوخت‌گیری در جایگاه پمپ‌ بنزین‌ها قرار می‌گیرند مشکلی برای آنان ایجاد می‌شود، گفت: خیر، بلکه وقتی ما در این رابطه صحبت می‌کنیم یعنی افرادی که استعداد ژنتیکی و بیماری زمینه‌ای نداشته باشند این میزان تماس نمی‌تواند برای آنان خطر سرطان در بر داشته باشد.
 تماس طولانی و دوز بالای بنزن عامل تغییرات ژنتیکی
وی ادامه داد: برای اینکه تغییرات ژنتیکی ایجاد شود و دفاع بدن نیز دچار مشکل شود باید دوز بنزن بالا و زمان تماس نیز طولانی باشد ولی تماس کوتاه و لحظه‌ای برای افراد ایجاد مشکل نخواهد کرد.
عضو انجمن ریه اروپا در پاسخ به این پرسش که وضعیت سلامتی کارگران جایگاه‌‌های سوخت در مواجه شدن با بنزن به چه صورت خواهد بود، گفت: کارگرها باید چکاب دوره‌ای شوند و تماس خود را در جایگاه‌های سوخت به حداقل برسانند.
هر استشناق در جایگاه سوخت، استشناق بنزن نیست
وی افزود: نکته‌ای که در این مسئله وجود دارد این است که فضاهای جایگاه سوخت ما فضاهای باز است یعنی در فضاهای بسته قرار ندارند بنابراین به این صورت نیست که کسی در جایگاه پمپ سوخت‌گیری کار می‌کند هر چه استنشاق ‌کند حاوی بنزن است.
فضای بسته و مجاورت طولانی با بنزن خطرناک است
قانعی خاطرنشان کرد: بیشترین مشکل بنزن زمانی پیش می‌آید که افراد در فضاهای بسته و در تماس‌های طولانی باشند.
دوم بهمن ماه1390
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر