اخباروگزارشات کارگری13فروردین ماه1391

-فضای متشنج زندان مرکزی تبریز، آبستن حوادث است!!!
- تظاهرات ضد سرمایه داری در میلان و فرانکفورت
- راهپیمایی ۲۰۰هزار پرتغالی در اعتراض به شرایط اقتصادی
بیانیه 38-فضای متشنج زندان مرکزی تبریز، آبستن حوادث است!!!
شاهرخ زمانی کارگر نقاش و عضو هییت باز گشایی سندیکای نقاشان و تزئینات ساختمانی و عضو شورای نمایندگان کمیته پیگیری ایجاد تشکلهای کارگری را بدون هیچ دلیل و مدرکی دستگیر کرده، بر علیه او پرونده سازی کردند. علی رغم اینکه در پرونده ساخته شده نیز هیچ مدرک و دلیلی برای محاکمه او وجود ندارد.طبق اعترافات قاضی پرونده حملبر که در دادنامه به صورت واضح نوشته است که شاهرخ زمانی تمامی اتهامات را رد کرده است . پس او کاملا" بیگناه است. اما کاملا" غیر قانونی، شاهرخ را بنا به اعترافات شخص دیگری(متهم ردیف چهارم)  محاکمه کرده و با اتهامات دروغین به 11 سال زندان محکوم نمودند.اکنون در زندان تبریز با ایجاد جو و فضای نامناسب و خطر ناکی برای او و دیگر زندانیان سیاسی و کارگری زندان را به جهنم واقعی تبدیل کرده اند. ما بدون هیچ قید و شرطی خواهان آزادی فوری شاهرخ زمانی و دیگر زندانیان کارگری و سیاسی هستیم . در این راستا از تمامی کارگران ، تشکل ها ، نهادها و آزادیخواهان و جوانان می خواهیم از هر طریق ممکن بر جمهوری اسلامی جهت آزادی زندانیان فشار بیاورند.
مقامات قضایی، مسنولین سازمان زندانها و امنیتی جمهوری اسلامی سرمایه داری در زندان مرکزی تبریز با دست زدن به اعمالی بی شرمانه سعی در آزار و اذیت هر چه بیشتر زندانیان دارند و هر روز زندانیان را بیشتر تحت فشار قرار می دهند سعی آنها این است که با سو استفاده از خود زندانیان عرصه را بر آنها تنگ نمایند و با ایجاد جو تفرقه بین زندانیان به اهداف پلید خود دست یابند . طبق اخبار رسیده از زندان مرکزی تبریز مسئولین زندان حدود 4 نفر از زندانیان عادی را با دادن وعده و وعید بر علیه زندانیان سیاسی مراقب گذاشته اند تا تمامی اعمال آنها از جمله چه کسانی با هم ارتباط دارند ، چه حرفهای بین آنها گفته می شود، نوع غذایی که می خورند ،در چه ساعتی کجا رفتند و چه کاری انجام دادند  و حتی توالت رفتن آنها را گزارش می دهند .با توجه به گزارشات آنها تا کنون چندین بار شاهرخ زمانی و برخی دیگر از زندانیان را رئیس زندان و دیگر مسئولین زندان خواسته اند و گفته اند که چرا در فلان تاریخ با فلان شخص حرف زدی ؟ چرا از حقوق بشر و آزادی های دیگر با زندانیان صحبت می کنی و ...؟
همچنین با توجه به شواهد موجود تلفن ها کاملا" تحت کنترل هستند . از جمله کسانی که شرایط زندان را برای زندانیان سخت تر کرده است آرمین ذوالجناح از زندانیان عادی است ،وی ضمن اینکه با دستورات و هدایت و رهبری جعفری معاونت حفاظت اطلاعات زندان و نجار قاضی مستقر در زندان گزارشات را کتبی و شفاهی ارایه می دهد ،طرح های توطئه آمیز سران زندان ،قوه قضاییه و وزارت اطلاعات را نیز در زندان پیاده می کند. تعدادی از زندانیان عادی را به عنوان کمک به او سپرده اند که تیمی کامل تشکیل داده است و با شدت مشغول تبلیغات و توطئه و تفرقه افکنی در داخل زندان هستند و با شاخک هایی که دارند از بیرون زندان نیز بر علیه فعالین ملی آذربایجان و فعالین کارگری اطلاعات جمع آوری کرده به مقامات فوق گزارش میدهند .
یکی از برنامه های توطئه آمیز و مشترک سازمان زندانها و وزارت اطلاعات و قوه قضاییه در زندان مرکزی تبریز تحریک و شوراندن زندانیان عادی علیه زندانیان سیاسی  به بهانه ی اینکه شما باعث می شوید سران زندان با توجه به حرفهای شما همه ی زندانیان را تنبیه کرده و یا از برخی تسهیلات ما را محروم نمایند.
سو استفاده توطئه آمیر از زندانیان عادی با تهدید آنها و دادن وعده و وعید های گوناگون آنقدر گسترده و چندش آور شده است که بین مسئولین مختلف زندان نیز اختلافات فاحشی روی داده، تا حدی که برخی می خواهند استعفا دهند و برخی را می خواهند کنار بگذارند و این اختلافات به حدی بالا گرفته که به درگیریهای فیزیکی بین مسئولین زندان منجر شده است . برخی از مسئولین اعلام کرده اند سواستفاده از زندانیان برای تفرقه افکنی در میان زندانیان و خبرچینی و گزارش دهی آنقدر زیاد شده که جو زندان به شدت متشنج و در حد انفجار است و احتمال بسیار قوی وجود دارد که در آینده نزدیک اتفاقات ناگواری رخ بدهد .
سران زندان به همین دلیل تصمیم دارند زندانیان بند مالی را که نسبت به بقیه بندها وضعیت بهتری دارند اما اکنون دچار جو متشنج است را میان بقیه بندها به خصوص بند سه گانه و 9 تقسیم کنند و بند مالی را کاملا" تخلیه کنند البته بر سر این موضوع نیز اختلاف نظر دارند .
با توجه به موارد فوق در آینده نزدیک باید منتظر اتفاقاتی در زندان مرکزی تبریز بود .
در این راستا از هم اکنون تکیه وحمایت از خواسته های 12 ماده ای زندانیان، زندان مرکزی تبریز باید از اهم وظایف ما باشد . ما ضمن حمایت همه جانبه از مطالبات فوق اعلام می داریم حمایت معنوی و عملی از خواسته های فوق وظیفه تمامی نیرو های فعال و انقلابی است.
  مطالبات عبارتند از :
اعتراض جمعی از زندانیان در زندان مرکزی تبریز
بیانیه
به امید روزی که هیچ زندانی وجود نداشته باشد!!!
ما جمعی از زندانیان محبوس در زندان مرکزی تبریز ضمن اعتراض و محکوم کردن عملکرد قوه قضائیه ، سازمان زندانها و ضابطین قضایی در رابطه با حقوق قانونی داخلی و بین المللی زندانیان اعلام می داریم، از جهات مختلف به لحاظ فضا،بهداشت و درمان، رسیدگی به شکایات، حفظ امنیت جانی و روانی و... در بی حقوقی کامل به سر می بریم ،بار ها طی نامه های فردی و زمانهای نیز طی نامه های جمعی و اعتراضات از مسئولین در خواست رسیدگی ، رعایت قوانین و نظارت بر اجرای آنها شده ایم، اما هرگز توجه نکردند.لذا در این راستا به نمایندگی از کل زندانیان خواسته های قانونی و انسانی خود را در اعتراض به این اوضاع به اطلاع مسئولین و کلیه جهانیان می رسانیم.
1- داشتن جا و فضای مناسب طبق استاندارد تعریف شده در آیین نامه ی داخلی زندان ، فعلا" در زندان تبریز راهروهای زندان تا کنار توالتها پر بوده و بند سه گانه به جای 300 نفر 800 نفر ، و در بند معتادین به جای 250 نفر 750 نفر ،و در بند مالی به جای 100 نفر 200 نفربه سر می برند ، زندانیان روی هم رفته هر 4 نفر با یک پتو می خوابند .
2- ما خواهان برخورداری از بهداشت و درمان مناسب هستیم ، اکنون کلیه ی بندها در کثیف ترین وجه ممکن به لحاظ حیوانات موذی : موش ،سوسک و شپش ،پتوهای بشدت کثیف ... هستند. برای هر 100 تا 150 نفر یک توالت و یک حمام می باشد .هر ماه یک بار مریض های رو به مرگ به بهداری برده شده و بدون مداوای مؤثر به امان خدا ول می شوند به طوری که هر ماه به طور متوسط یک نفر بر اثر بیماری می میرد .
3- خواستار داشتن تغذیه و هواخوری مناسب طبق آیین نامه داخلی زندان هستیم. غذای زندان با بدترین کیفیت و کمترین مقدار بقدری کثیف و غیر قابل خوردن می باشد که اغلب زندانیان نیمه گرسنه اند و یا خودشان اقدام به تهیه غذا و پخت و پز می کنند ،به اعتراف برخی از مسئولین رده پایین امکانات ارائه شده به اندازه یک بیستم اندازه تعیین شده در آیین نامه زندان می باشد.
4- ما خواهان عدم وارد کردن مواد مخدر به زندان و قطع کشتار معتادین با متادون هستیم. در تمامی بندهای زندان مخصوصا" بند معتادین ،بندسه گانه . بند 9 مواد مخدر آزادانه و علنی خرید و فروش و استعمال می شود، به طوری که در موارد زیاد افراد سالم پس از ورود، معتاد شده و برای تهیه مواد حتی تن به خودفروشی می دهند .
5-ما خواستار نقض قانون ضدانسانی دیه بوده و خواهان پرداخت پولهای افراد انسان دوست برای آزادی زندانیان دیه هستیم. درحال حاضر اغلب پولهای جمع آوری شده برای آزادی زندانیان دیه توسط مسئولین خورده شده در نتیجه زندانیان فوق نجات نیافته همچنان بلاتکلیف هستند .
6- ما خواهان نقض حکم ضد بشری قصاص و اعدام هستیم. هم اینک در زندان مرکزی تبریز بیش از صد نفر با میانگین سنی 17 تا 25 سال در انتظار حکم اعدام می باشند .
7- ما خواستار نقض قانون برده داری مهریه در خرید و فروش زنان و آزادی کلیه زندانیان در این مورد هستیم. 60% افراد محکوم زندانی در بند 8 مالی مربوط به مهریه بوده و بنا به گفته مسئولین در کل استان تعداد این افراد به 7600 نفر می رسد .
8- ما خواهان تفکیک زندانیان سیاسی و عادی بر اساس نوع جرمشان و پایان دادن به شکنجه روحی زندانیان سیاسی هستیم. شرایط برای زندانیان سیاسی زندان مضاعف است در واقع برای آنها زندان در زندان است، که به طور آگاهانه و سازمان یافته از طرف وزارت اطلاعات، سازمان زندانها ، قوه قضائیه، مسئولین بندها و... اعمال می گردد.
9- ما خواستار پایان دادن به کلاسهای احکام اجباری ،نماز جماعت و مراسمات دینی هستیم.مسئولین به بهانه جمع آوری امتیاز برای زندانیان جهت استفاده از عفو مشروط، مرخصی و ملاقات حضوری موارد فوق را به زندانیان تحمیل می کنند،تا بتوانند اراده ی زندانیان را خرد کرده آنان را به آلت دست مسئولین زندان تبدیل کنند.
 
10-ما خواهان اجرای عادلانه عفوهای عمومی ،موردی ،مشروط و مرخصی مطرح شده در قانون هستیم. در این رابطه در این زندان خودسری و قانون شکنی رایج می باشد که زندانیان حتی ساکن تبریز تقاضای انتقال به جاهای دیگر مانند مرند ، اهر و... را می نمایند .
11-ما خواستار لغو جرایم در رابطه با مشروبات ، اعتیاد و آزادی زندانیان مربوط به موارد فوق هستیم.
12- پرداخت دستمزد و حقوق کامل به زندانیان کارگر که در کارگاه های خیاطی ، کفاشی ، کیف دوزی و... در داخل زندان کار می کنند. هم اکنون مسئولین زندان و سازمان زندانها از کار اجباری زندانیان سود های سر سام اوری می برند بطوری که بسیاری از زندانیان نا چار به کار کردن در کارگاه های داخل زندان هستند و در ازای یک روز کامل کار شدید به آنها فقط 400 تا 700 تومان دستمزد می دهند یعنی یک استاد کار خیاط ،کفاش ، ... ماهی 21هزار توان و شاگرد و وردست در کارهای فوق ماهی 12هزار تومان در یافت می کند.
رساندن این نامه به مراکز ذی صلاح از عهده ما خارج است، بنابراین از تمامی دوستان و مردم آزادیخواه می خواهیم این نامه را به مراکز فوق از جمله عفو بین الملل ، دفاتر مختلف حقوق بشر ، مراکز دفاع و حمایت از زندانیان و ... برسانند
جمعی از زندانیان سیاسی و عادی زندان مرکزی تبریز-11/12/1390
پیش بسوی اتحاد بیشتر، برای فشار بیشتر!!!
پیش بسوی اعتراضات گسترده و متحدانه با شعار :
کارگر زندانی ، زندانی سیاسی آزاد باید گردد.
کمیته حمایت از شاهرخ زمانی-13/1/1391
تظاهرات ضد سرمایه داری در میلان و فرانکفورت
به گزارش مورخ31مارس یورونیوز،در تظاهرات موسوم به «اشغال بازار سهام میلان» روز شنبه ۱۵هزار تن از جوانان ایتالیایی شرکت کردند.
این تظاهرات از سوی احزاب چپ‏گرا و چند نهاد دیگر از جمله اتحادیه‌های کارگری و دانشجویی سازماندهی شده بود.در تداوم تظاهرات ضد سرمایه داری در شهر میلان، پایتخت ایتالیا گروهی از معترضان به ساختمان دو شعبه بانک حمله کردند.
همزمان در آلمان نیز نزدیک به سه هزار تن در خیابان‌های شهر فرانکفورت علیه نظام اقتصادی سرمایه داری به تظاهرات پرداختند.
این تظاهرات که بانک مرکزی اروپا را هدف قرار داده بود با صف آرایی شمار قابل توجهی از نیروهای پلیس این کشور رو به رو شد به درگیری انجامید.
راهپیمایی ۲۰۰هزار پرتغالی در اعتراض به شرایط اقتصادی
به کزارش اول آوریل یورونیوز،در اعتراض به سیاست‌های اقتصادی دولت پرتغال، بالغ بر دویست هزار تن از شهروندان و نیز اهالی روستاهای این کشور به خیابان‌ها آمده و راهپیمایی کردند.
اهالی هزار و پانصد بخش و روستا با به تن کردن لباس‌های سنتی و اجرای موسیقی، علیه اصلاحات اقتصادی دولت به اعتراضی پرداختند که بیشتر شباهت به یک کارناوال سنتی داشت.
فرانسیسکو لوئزا، از رهبران ائتلاف چپ سیاسی و یکی از برگزارکنندگان این تظاهرات گفت: «امروز نخست وزیر یک شکست را در اینجا متحمل شده است چراکه همه کسانی که به اینجا آمده‌اند خواهان اقتدار، دموکراسی و مسوولیت پذیری حاکمان هستند.»
وی در ادامه خاطرنشان کرد: «این مردم می خواهند که برگزیده شدگان به مشکلات اهمیت دهند و مسوولیت برعهده گیرند. آنانی که برگزیده شده‌اند باید پاسخگو باشند.»
همزمان در شهر لیسبون، پایتخت پرتغال نیز صد‌ها تن از دانشجویان به راهپیمایی پرداخته و علیه بیکاری و فقدان امنیت شغلی شعار سردادند. اعتراض‌های خیابانی مردم پرتغال با شمار قابل توجهی از تظاهرات‌های ضد سرمایه داری در دیگر نقاط اروپا مصادف شده است.
سیزدهم فروردین ماه 1391

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر