- از صبح امروز کارگران کارخانه های صنایع فلزی تحت تدابیر شدید امنیتی در مقابل ساختمان اصلی وزارت صنایع در تقاطع خیابان نجات اللهی و سمیه دست به تجمع اعتراضی زده اند
- گزارش تکمیلی تجمع کارگران صنایع فلزی در مقابل وزارت صنایع
- تجمع اعتراضآميز کارگران صنایع فلزی به وزارت صنایع رسید
- اظهارات کارگران صنایع فلزی ایران شرکت کننده دراجتماع اعتراضی امروز
- گفتگوی پروین محمدی با رادیوبین المللی فرانسه دررابطه اعتراضات کارگران کارخانه های صنایع فلزی
- کارگران شرکت سازه پاد اعتصاب کردند
- تجمع اعتراضی کارگران شرکت صنایع تندرمقابل استانداری گیلان به دلیل عدم دریافت 18 ماه حقوق
- اجتماع اعتراضی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی همدان
- زلزله زدگان آذربایجان شرقی قربانیان نظام سرمایه داری هستند!
زنده باد همیاری و همبستگی مردمی با زلزله زدگان آذربایجان شرقی
- کمیته همبستگی بین المللی- اتحادیه کارگران خدمات عمومی کانادا (CUPE) انتاریو:
علیرضا عسگری و جلیل محمدی را آزاد کنید
- اتحادیه کارگران حمل و نقل نروژ: علیرضا عسگری و جلیل محمدی را آزاد کنید
- افزایش کم سابقه بهای بلیت قطار در انگلستان
خبر فوری
از صبح امروز کارگران کارخانه های صنایع فلزی تحت تدابیر شدید امنیتی در مقابل ساختمان اصلی وزارت صنایع در تقاطع خیابان نجات اللهی و سمیه دست به تجمع اعتراضی زده اند
اتحادیه آزاد کارگران ایران: کارگران کارخانه های صنایع فلزی شماره 1 و 2 بدنبال اقدام اعتراضی دیروز خود از ساعت 30/10 صبح امروز دست به تجمع اعتراضی در مقابل ساختمان اصلی وزارت صنایع و معادن زده اند. تا لحظه دریافت این خبر (ساعت 13) هیچیک از مسئولین این وزارتخانه در میان کارگران حاضر نشده اند به همین دلیل کارگران در فواصل معینی اقدام به دادن شعارهایی از قبیل صنایع فلزی آباد باید گردد- معاون صنایع اعدام باید گردد و ....میکنند.
بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران بدنبال این تجمع اعتراضی و سر دادن شعار از سوی کارگران، نیروهای انتظامی و امنیتی و گارد ویژه به طور گسترده ای تا شعاع چند کیلومتری ساختمان وزارت صنایع و معادن مستقر شده اند و کارگران معترض عملا در محاصره شدید این نیروها قرار گرفته اند.
خبر تکمیلی این اعتراض متعاقبا به اطلاع عموم خواهد رسید.
اتحادیه آزاد کارگران ایران – 24 مرداد ماه 1391
گزارش تکمیلی تجمع کارگران صنایع فلزی در مقابل وزارت صنایع – همراه با گزارش تصویری
اتحادیه آزاد کارگران ایران: بیش از ششصد کارگر کارخانه های صنایع فلزی شماره 1 و 2 که صبح دیروز در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهایشان باند اصلی جاده قدیم کرج به تهران (بزرگراه فتح) را بمدت دو ساعت بستند از صبح امروز اعتراض خود را به مقابل ساختمان اصلی وزارت صنایع در تقاطع خیابان نجات اللهی و سمیه کشاندند و از ساعت 30/10 در مقابل این وزارتخانه دست به تجمعی اعتراضی زدند.
بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، پس از تجمع این کارگران در مقابل وزارت صنایع بلافاصله نیروهای انتظامی و امنیتی بطور گسترده ای در محل حاضر شدند و تلاش کردند کارگران را وادار به پایان دادن به تجمع خود کنند. این درحالی بود که یگانهای موتور سوار گارد ویژه با تجهیزات کامل در خیابانهای اطراف مستقر شده بودند اما کارگران بدون توجه به این تهدیدات، در اعتراض به وضعیت خود بطور یکپارچه ای اقدام به شعار دادن میکردند. کارگران در این تجمع شعار میدادند: وزارت صنایع حیا کن ، سرمایه دار رها کن – وزیر بی لیاقت استعفا استعفا- صنایع فلزی آباد باید گردد،معاون صنایع اعدام باید گردد – صنایع فلزی فلسطین ایران است- نصر من الله و فتح قریب مرگ بر این وزیر مردم فریب، وزارت صنایع، صنایع ها ویرانند و...
بنا بر این گزارش پس از گذشت حدود سه ساعت از تجمع کارگران صنایع فلزی، صالح نیا معاون وزیر صنایع و صادقی رئیس صنایع استان تهران با حضور در میان کارگران اعلام کردند: کارفرما خانه ای را برای فروش جهت پرداخت دستمزدهای معوقه شما (5 میلیارد تومان) در اختیار وزارت صنایع قرار داده است و پس از فروش این خانه معوقات شما پرداخت خواهد شد که این اظهارات با هو کردن از سوی کارگران و اعتراض شدید آنان مواجه شد. در ادامه مدیر دولتی منتصب استانداری تهران در کارخانه های صنایع فلزی در میان کارگران اعلام کرد: دستمزدهای معوقه شما را از بهمن ماه سال گذشته تا پایان فروردین ماه جاری تا روز پنج شنبه پرداخت خواهیم کرد که این اظهارات نیز با شعار "امروز امروز" از سوی کارگران مواجه شد. بدنبال این وضعیت مسئولین وزارت صنایع ناچار شدند نماینده های کارگران را به داخل ساختمان دعوت کنند که پس از مذاکرات فی مابین نماینده های کارگران و مسئولین این وزارتخانه نهایتا به کارگران اعلام شد یک چک تضمینی از کارفرما برای پرداخت معوقات کارگران از بهمن ماه سال گذشته تا پایان فروردین ماه جاری از طرف وزارت صنایع دریافت شد اما این مقدار از دستمزدهای کارگران بدون توجه به چک کارفرما فردا 25 مرداد ماه راسا از سوی وزارت صنایع به حساب کارگران واریز خواهد شد.
کارگران کارخانه های صنایع فلزی شماره 1 و 2 پس از این توافق حدود ساعت 30/15 به تجمع خود پایان دادند و اعلام کردند چنانچه فردا پول وعده داده شده به حسابهایشان واریز نشود به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.
فایل صوتی بخشی از شعارهای کارگران صنایع فلزی در تجمع امروزشان در مقابل وزارت صنایع و معادن بر روی قسمت فایلهای صوتی سایت اتحادیه آزاد کارگران ایران قرار دارد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران – 24 مرداد ماه 1391
تجمع اعتراضآميز کارگران صنایع فلزی به وزارت صنایع رسید
به گزارش24مردادایلنا، پس از تجمع بينتيجه صبح ديروز كارگران صنايع فلزي ايران در بزرگراه فتح، اين كارگران صبح امروز - سهشنبه - در اعتراض به عدم دريافت بیش از ۸ ماه حقوق و ۱۱ ماه بیمه معوقه، در مقابل ساختمان شماره یک وزارت صنایع تجمع کردند.
بنا بهمین گزارش،پروين محمدي، نماینده کارگران معترض در اين تجمع اعتراض آميز گفت: بعد از تجمع صبح ديروز کارگران صنایع فلزی ایران در بزرگراه فتح، امروز نیز حدود ۶۰۰ کارگر در مقابل ساختمان وزارت صنایع و دفتر وزیر تجمع کردند تا صداي اعتراضشان را از فاصله نزديكتري به گوش مسئولان برسانند.
نماينده اين كارگران با تاکید بر اینکه کارفرما موظف به پرداخت تمامی مطالباطت معوقه کارگران تا پایان ماه جاری است افزود: وزارت صنایع کارفرما را متعهد به پرداخت مطالبات قانونی کارگران کرده است اما در حال حاضر کارفرما به بهانه اینکه سرمایه دار اصلی جهت پرداخت مطالبات کارگران تامین مالی نکرده از انجام تعهد خود طفره میرود.
این کارگر معترض اضافه کرد: بدلیل عدم پرداخت معوقات حقوقی کارگران کارخانه صنایع فلزی ایران، در جلسه استانداری تهران با مدیران کارخانه قرار شد حداکثر تا روزیکشنبه ۲۲ مرداد، هشت ماه حقوق معوقه کارگران پرداخت شود که با عملی نشدن این وعده ديروز و امروز كارگران اعتراض كردند و اعتراض کارگران تا به دست آوردن حقوق ادامه دارد.
اظهارات کارگران صنایع فلزی ایران شرکت کننده دراجتماع اعتراضی امروز
یکی از کارگران این کارخانه،با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته این شرکت به بخش خصوصی واگذار شده، عنوان کرد: مشکلات و معضلاتی که درحال حاضر وجود دارد ناشی از سوءمدیریت مسئولان بخش خصوصی است، در حالی که از لحاظ نیروی کار، دانش تخصصی، مواد اولیه و عرضه و تقاضا مشکل خاصی وجود ندارد.
این کارگر تأکید کرد: تجمع این کارگران مقابل وزارتخانه ارتباطی به تحریمهای بینالمللی نداشته، چرا که از همه لحاظ مواد اولیه و دانش فنی و تولیدات در داخل کشور تأمین میشود.
یکی دیگر از کارگران این شرکت نیز گفت: در حال حاضر مسئولان جواب درستی به ما نمیدهند و در بلاتکلیفی به سر میبریم.
وی خاطرنشان میکند: مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت باید به مشکلات این شرکت رسیدگی کنند و تکلیف بیش از 600 نیروی رسمی را با بخش خصوصی مشخص کنند، چرا که این کارگران نمیتوانند با شرایط موجود گذران زندگی کنند.
یکی از کارگران دیگر صنایع فلزی ایران گفت: شرکت سفارش کافی برای انجام کار دارد ولی مدیران شرکت میخواهند زمین شرکت را بفروشند و به همین دلیل درصدد تعطیلی کارخانه هستند.
منبع:فارس-24مرداد
گفتگوی پروین محمدی با رادیوبین المللی فرانسه دررابطه اعتراضات کارگران کارخانه های صنایع فلزی
پروین محمدی، عضو هیأت مدیرۀ اتحادیه آزاد کارگران ایران و همچنین یکی از کارکنان کارخانۀ صنایع فلزی ایران از تهران در گفت و گو با بخش فارسی رادیو بین المللی فرانسه گفت: «از آن جا که امروز کارگران هیچ نتیجه ای از تجمع خود نگرفتند، تصمیم دارند فردا در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت تجمع کنند.»
او در مورد علت اصلی پرداخت نشدن حقوق کارگران کارخانۀ صنایع فلزی ایران توضیح داد: «این کارخانه که ابتدا دولتی بود به بنیاد شهید واگذار شد و پس از آن نیز مدیریت این کارخانه به بخش خصوصی و افرادی رسید که چند ماه پس از وقوع ماجرای اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی غیب شدند و این کارخانه بدون مدیریت ماند. چند ماه پس از آنکه حقوق کارگران پرداخت نشد.»
به گفتۀ محمدی بعدها به دنبال مذاکرات و اعتراضهای کارگران یک مدیر دولتی برای کارخانۀ صنایع فلزی انتخاب شد و تصمیم مدیر جدید برای فروش کارخانه باعث شد تا مدیران خصوصی کارخانه که ناپدید شده بودند دوبار بازگشتند و این کارخانه همزمان با مدیریت خصوصی و دولتی بدون تولید، به حیات خود ادامه داد.
پروین محمدی معتقد است، مدیران کارخانۀ صنایع فلزی ایران قصد دارند با افزایش بدهیهای این کارخانه آن را به ورشکستگی کامل بکشانند.
تاریخ گفتگو:23مردادماه1391
کارگران شرکت سازه پاد اعتصاب کردند
طبق خبر رسیده به انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه، حدود 50 نفر از کارگران شرکت سازه پاد در پالایشگاه گاز فاز 12 واقع در کنگان در اعتراض به 3 ماه حقوق معوقه خود روزهای شنبه و یکشنبه 21 و 22 مرداد 91 اعتصاب کردند. کارگران با وعده های کارفرما از روز 23 به سر کارهایشان رفته اند.
انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه 24/5/1391
تجمع اعتراضی کارگران شرکت صنایع تندرمقابل استانداری گیلان به دلیل عدم دریافت 18 ماه حقوق
به گزارش24مردادفارس،حدود 60 نفر از کارگران شرکت صنایع تندر به دلیل عدم دریافت 18 ماه حقوق و پرداخت نشدن حق بیمه، مقابل استانداری گیلان تجمع کردند.
بنا بهمین گزارش،نماینده کارگران معترض با بیان اینکه مدت سه سال است دفترچههای بیمه کارگران تمدید نشده است، اظهار کرد: «حسینعلی آفرینش» کارفرمای شرکت صنایع تندر با دریافت تسهیلات، آن را در جای دیگر هزینه کرده و حقوق و حق بیمه کارگران را پرداخت نکرده است.
حسن جعفرزاده، با اشاره به اینکه اکنون کارخانه صنایع تندر تعطیل شده است، افزود: کارگران این کارخانه بیکار شدند و امروز 60 نفر به نمایندگی از دیگر کارگران مقابل استانداری تجمع کردهایم و خواستار احقاق حق و حقوق خود که چهار سال به صورت متناوب عقب میافتاد و اکنون نیز 18 ماه است که آن را دریافت نکردهایم، هستیم.
وی ادامه داد: کمیسیون کارگری ابلاغ کرده که تامین اجتماعی دفترچههای بیمه ما را تمدید کند که تمکین نمیکند.
نماینده کارگران شرکت صنایع تندر با بیان اینکه این کارخانه از سال 52 تاسیس شد و ابتدا دولتی بود، ابراز کرد: این کارخانه از سال 70 به فرد مذکور واگذار شده است.
وی فعالیت شرکت صنایع تندر را در زمینه تولید دینام و استارت خودرو عنوان کرد و یادآور شد: تاکنون حکم قانون کار برای ما اجرا نشده است.
اجتماع اعتراضی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی همدان
به گزارش سایت دانشگاه علوم پزشكي همدان، جمعی از کارکنان دانشگاه پیش از ظهر امروز با تجمع در مقابل ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه خواستار پیگیری مسئولان استان و دانشگاه در خصوص پرداخت مطالبات خود شدند.
بنا بهمین گزارش، دکتر رضا صفیآریان رئیس دانشگاه در جمع کارکنان معترض به حذف حق جذب اعضای غیر هیئت علمی دانشگاه، با اشاره به پیگیریهای مستمر از طریق وزارت متبوع اظهار داشت: طبق پیگیریهای انجام شده هیچگونه تغییری در پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه اعمال نمیشود.
زلزله زدگان آذربایجان شرقی قربانیان نظام سرمایه داری هستند!
زنده باد همیاری و همبستگی مردمی با زلزله زدگان آذربایجان شرقی
روز شنبه برابر با ۱۱ آگوست ۲۰۱۲ زلزله ای با شش و دو ریشتر در چهار شهرستان هریس، کلیبر، اهر و ورزقان به وقوع پیوست، که کلیبر نسبت به شهرستانهای دیگر آسیب کمتری دیده است. شهرستان هریس با ۹۶ روستا، اهر با ۳۲۵ روستا و ورزقان با ۱۱۰روستا، که در مجموع بیش از ۵۰۰ روستا، بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد، تخریب شدها ند. با گذشت دو روز از وقوع زمین لرزه های آذربایجان شرقی تعداد جان باختگان و مجروحین این حادثه دلخراش ساعت به ساعت افزایش می یابد. رژیم اسلامی سرمایه تا کنون از دادن اطلاع دقیق از تعداد قربانیان این فاجعه خود داری کرده است. کمک رسانی به مناطق زلزله زده آنچنان ضعیف بوده است که حتی صدای نمایندگان مرتجع مجلس اسلامی را نیز در آورده است. فریاد دادخواهی این قربانیان با وجود سانسور آشکار رسانه های دولتی در انعکاس ابعاد فاجعه آمیز این زلزله، توسط افراد مستقل در اینترنت با تصاویر تراژیک و تاسف آور بسیاری منتشر می شود. جمهوری اسلامی برای حفظ منافع سرمایه داران، میلیون ها دلار صرف هزینه های نظامی برای سرکوب آزادی خواهان برابری طلب و فعالین کارگری می کند اما نه تنها از فرستادن امکانات ضروری و فوری برای کمک به زلزله زدگان در منطقه کوتاهی کرده است بلکه به انحاء مختلف از سازماندهی مستقل و خودجوش مردمی برای کمک به قربانیان زلزله جلوگیری می کند. کمک های مردمی توانسته تا کنون تعداد زیادی را از زیر آوار بیرون کشیده، بسیاری از مجروحین را از مرگ حتمی نجات داده و مصدومین زیادی را مورد درمان قراد داده و سقفی هر چند موقت برای بسیاری از زلزله زدگان فراهم نماید. مهمتر از هر چیز همدردی انسانی نیروهای داوطلب و مردمی بخشی هر چند کوچک از آلام روحی بازماندگان این حادثه که در غم از دست دادن عزیزان خویش سوگوارند را التیام بخشیده است.
جمهوری اسلامی از ترس گسترش همیاری و همبستگی مردمی بجای تمرکز بر کمک به زلزله زدگان، بخش اصلی نیرو و امکانات خویش را به مقابله با همبستگی مردمی بسیج کرده است. اتحاد بین المللی ضمن همدردی با زلزله زدگان آذربایجان شرقی، جمهوری اسلامی را مسئول افزایش تعداد جان باختگان و مجروحین این حادثه دانسته و خودداری این رژیم برای بسیج همه امکانات برای کمک به زلزله زدگان را عملی جنایتکارانه دانسته و آنرا قویا محکوم می کند. ما ضمن تحسین و حمایت از همیاری و همبستگی مردمی تاکنونی با آسیب دیدگان زلزله اخیر خواهان تقویت و گسترش آن هستیم.
اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران
۱۳ اگوست ۲۰۱۲
کمیته همبستگی بین المللی- اتحادیه کارگران خدمات عمومی کانادا (CUPE) انتاریو:
علیرضا عسگری و جلیل محمدی را آزاد کنید
۱۳ اگوست ۲۰۱۲، تورنتو، کانادا
به مقامات جمهوری اسلامی ایران
علیرضا عسگری و جلیل محمدی، از فعالان کارگری و اعضای کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری، پس از آنکه نیروهای امنیتی به مجمع عمومی سالانه کمیته هماهنگی در تاریخ 15 ژوئن 2012 حمله کردند، دستگیر شدند. در مجموع حدود 60 نفر از فعالین کارگری وحشیانه توسط نیروهای امنیتی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و به زندان رجایی شهر در کرج منتقل شدند. اکثر بازداشت شدگان، پس از بازجویی های سخت، ضرب و شتم و اهانت، به قید وثیقه آزاد شدند، با این حال، علیرضا عسگری و جلیل محمدی کماکان غیر منصفانه در بازداشت به سر می برند. علاوه بر این دو فعال کارگری، فعالان کارگری خوش نام و با سابقه ای از جمله محمود صالحی، خالد حسینی، غالب حسینی، محمد عبدی پور و جلال حسینی در میان حدود شصت نفر دستگیر شدگان بوده اند و همگی به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفتند. بسیاری از دستگیرشدگان متحمل آسیب های جدی شده اند. لگن محمود صالحی در اثر ضرب و شتم شکسته شد و به شنوایی خالد حسینی به شدت آسیب رسیده است.
نگرانی های جدی در مورد سلامتی و امنیت علیرضا عسگری و جلیل محمدی وجود دارد. کمیته هماهنگی اعلام کرده است که این دو از فعالین کارگری تحت ضرب و شتم شدید و فشارهای روحی و روانی قرار گرفته اند. علیرضا عسگری بنا به گزارش ها از تپش قلب شدید، درد قلب، بی حسی و ضعف در دست چپ و ضعف شدید، که تماما صدمات جسمانی ناشی از بازجویی ها هستند رنج می برد. جلیل محمدی نیز از وضعیت رو به وخامت جسمانی به علت صدمات متحمل شده در طول بازجویی رنج می برد.
علیرضا و جلیل در تاریخ 4 اوت 2012 ، در شعبه 4 دادگاه انقلاب اسلامی کرج و به اتهام "اقدام علیه امنیت ملی از طریق تشکیل گروه غیر قانونی کمیته هماهنگی" محاکمه شدند. خانم ریحانه انصاری که بدنبال حمله به مجمع عمومی با قرار وثیقه از زندان آزاد شده بود در همان روز با اتهامات مشابهی محاکمه شد. هر سه نفراین اتهامات را رد کردند. هیچ یک از آنها در میان بنیانگذاران کمیته هماهنگی نبوده اند و تنها اعضای کمیته هماهنگی می باشند. دادگاه همچنین این ا تهام را مطرح کرد که کمیته هماهنگی منتسب به یکی از احزاب سیاسی میباشد، که با واکنش های این فعالین کارگری و تاکید آنها بر استقلال کمیته هماهنگی مواجه شد.
من به شدت بازداشت ناعادلانه و آزار و اذیت این فعالین کارگری را محکوم می کنم. من آزار و اذیت و بازداشت فعالین کارگری در ایران و حمله اخیر به جلسه کارگران در کرج را محکوم می کنم. من خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط علیرضا عسگری، جلیل محمدی و همه فعالان کارگری در ایران هستم.
با احترام،
ایلیان بوربانو
نماینده منتخب، اتحادیه کارگران خدمات عمومی کانادا (CUPE) انتاریو- کمیته همبستگی بین المللی
ترجمه و تکثیر: اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران
اتحادیه کارگران حمل و نقل نروژ: علیرضا عسگری و جلیل محمدی را آزاد کنید
۱۴ اگوست ۲۰۱۲، اسلو
به دولت ایران:
علیرضا عسگری و جلیل محمدی، از فعالان کارگری و اعضای کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری، پس از آنکه نیروهای امنیتی به مجمع عمومی سالانه کمیته هماهنگی در تاریخ 15 ژوئن 2012 حمله کردند، دستگیر شدند. در مجموع حدود 60 نفر از فعالین کارگری وحشیانه توسط نیروهای امنیتی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و به زندان رجایی شهر در کرج منتقل شدند. اکثر بازداشت شدگان، پس از بازجویی های سخت، ضرب و شتم و اهانت، به قید وثیقه آزاد شدند، با این حال، علیرضا عسگری و جلیل محمدی کماکان غیر منصفانه در بازداشت به سر می برند. علاوه بر این دو فعال کارگری، فعالان کارگری خوش نام و با سابقه ای از جمله محمود صالحی، خالد حسینی، غالب حسینی، محمد عبدی پور و جلال حسینی در میان حدود شصت نفر دستگیر شدگان بوده اند و همگی به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفتند. بسیاری از دستگیرشدگان متحمل آسیب های جدی شده اند. لگن محمود صالحی در اثر ضرب و شتم شکسته شد و به شنوایی خالد حسینی به شدت آسیب رسیده است.
نگرانی های جدی در مورد سلامتی و امنیت علیرضا عسگری و جلیل محمدی وجود دارد. کمیته هماهنگی اعلام کرده است که این دو از فعالین کارگری تحت ضرب و شتم شدید و فشارهای روحی و روانی قرار گرفته اند. علیرضا عسگری بنا به گزارش ها از تپش قلب شدید، درد قلب، بی حسی و ضعف در دست چپ و ضعف شدید، که تماما صدمات جسمانی ناشی از بازجویی ها هستند رنج می برد. جلیل محمدی نیز از وضعیت رو به وخامت جسمانی به علت صدمات متحمل شده در طول بازجویی رنج می برد.
علیرضا و جلیل در تاریخ 4 اوت 2012 ، در شعبه 4 دادگاه انقلاب اسلامی کرج و به اتهام "اقدام علیه امنیت ملی از طریق تشکیل گروه غیر قانونی کمیته هماهنگی" محاکمه شدند. خانم ریحانه انصاری که بدنبال حمله به مجمع عمومی با قرار وثیقه از زندان آزاد شده بود در همان روز با اتهامات مشابهی محاکمه شد. هر سه نفراین اتهامات را رد کردند. هیچ یک از آنها در میان بنیانگذاران کمیته هماهنگی نبوده اند و تنها اعضای کمیته هماهنگی می باشند. دادگاه همچنین این ا تهام را مطرح کرد که کمیته هماهنگی منتسب به یکی از احزاب سیاسی میباشد، که با واکنش های این فعالین کارگری و تاکید آنها بر استقلال کمیته هماهنگی مواجه شد.
من به شدت بازداشت ناعادلانه و آزار و اذیت این فعالین کارگری را محکوم می کنم. من آزار و اذیت و بازداشت فعالین کارگری در ایران و حمله اخیر به جلسه کارگران در کرج را محکوم می کنم. من خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط علیرضا عسگری، جلیل محمدی و همه فعالان کارگری در ایران هستم.
با احترام،
راجر هنسن
پرزیدنت، اتحادیه کارگران حمل و نقل نروژ
لینک به اصل نامه:
Norwegian Transport Workers' Union: Free Alireza Asgari and Jalil Mohammadi
ترجمه و تکثیر: اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران
افزایش کم سابقه بهای بلیت قطار در انگلستان
به گزارش14اوت یورونیوز، خبر افزایش کم سابقه بهای بلیت قطار در انگلستان، بسیاری از مسافران را نگران کرده و موجب شکلگیری تظاهراتی پراکنده شده است.
در پی انتشار خبر افزایش ۲. ۳ درصدی نرخ تورم در ماه ژوئیه، دولت بریتانیا اعلام کرد بهای بلیت قطار در سال آینده تا مرز ۲. ۶ درصد افزایش خواهد یافت.
دبیر کل یک اتحادیه حمل و نقل در اعتراض به این اقدام گفت: «کجای دنیا بهای بلیت ناگهان ۳ درصد افزایش مییابد؟ اگر ما خواهان افزایش ۳ درصدی حقوقمان شویم، روسا خواهد گفت زیادخواهی میکنید اما وقتی روسا چنین میکنند به گفته آنها برای تجارت مفید است.»
دولت بریتانیا دلیل افزایش ناگهانی بهای بلیت قطار را سرمایه گذاریهای کلان دولت در جهت بهبود سیستم حمل و نقل اعلام کرده است.
همانطور که وزیر حمل و نقل توضیح میدهد بیش از ۱۱ میلیارد یورو در این زمینه سرمایه گذاری شده و به گفته وی «در حال حاضر و به دلیل کسری بودجه، فشار زیادی بر شانههای مالیات دهندگان است، و در نتیجه طبیعی است که از مسافران نیز برای بهبود شرایط حمل و نقل در کشور به ویژه در سیستم قطارها کمک خواسته شود.»
دولت بریتانیا اعلام کرد افزایش بهای بلیت قطارها از ژانویه سال ۲۰۱۳ به اجرا گذاشته خواهد شد.
گفتنی است که هزینه مسکن در ماه ژوئن امسال ۲. ۳ درصد و بلیت هواپیما ۷. ۲۱ درصد افزایش یافته است
بیست وچهارم مردادماه1391
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر