- برگزاری دادگاه شهابی – و یک تکذیبیه
- ادامهی بلاتکلیفی «مهرداد امین وزیری»و تجمع اعتراضی در مقابل ستاد خبری اداره اطلاعات سنندج
- تجمع اعتراضی کارگران مخابرات راه دورایران مقابل وزارت صنایع به دلیل تاخیر ۲۹ ماهه در دریافت حقوق
- پیام تبریک به مناسبت آزادی منیژه صادقی
- گزارشاتی دررابطه با 29فوریه روزاعتراض سراسری اروپا
علیه ریاضت اقتصادی ودفاع از حق کاروعدالت اجتماعی
- حکم دادگاه کار فرانکفورت دربارۀ اعتصاب در مراقبت پرواز فرودگاه و
پایان موقت اعتصاب کارکنان فرودگاه فرانکفورت
برگزاری دادگاه شهابی – و یک تکذیبیه
اطلاعیه شماره 23 کمیته دفاع از رضا شهابی
پس از ماه ها بلاتکلیفی و برای بار چندم بالاخره در ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 10 اسفند 90 دادگاه رضا شهابی کارگر زندانی،عضو هیات مدیره و مسوول مالی سندیکای کارگران شرکت واحد برگزار شد.
این دادگاه در حالی برگزار شد که شهابی در بدترین شرایط جسمی به سر میبرد تا جایی که در این روزها از شدت وخامت اوضاع جسمی کاملا به یک طرف خم میشود،به هنگام راه رفتن میلنگد و نیمه ی چپ بدنش بی حس شده و از ناحیه ی گردن و کمر به شدت درد میکشد.
جلسه ی دادگاه با حضور نماینده ی دادستان، و پس از حدود یک ساعت و نیم و با دفاع وکیل مدافع و رضا شهابی به پایان رسید. همچنین شرایط وخیم جسمی شهابی نیز مورد بحث قرار گرفت. اعضای خانواده ی رضا، همکاران و فعالین کارگری بسیاری،از جمله اعضای کمیته دفاع از رضا شهابی منتظرند تا بالاخره پس از 22 ماه فشار و سرگردانی که برای این کارگر زندانی به وجود آورده اند حکم آزادی وی صادر گردد.
به نظر میرسد اکنون علاوه بر مراجع پزشکی، بسیاری از مقامات قضایی نیز از وضعیت وخیم شهابی و نیاز فوری وی برای استراحت مطلق تا رسیدن به شرایط لازم برای عمل اگاهی دارند.
فرزندان،همسر و دیگراعضای خانواده ی شهابی با نگرانی در انتظار اقدام فوری برای آزادی رضا شهابی به سر میبرند.
همچنین لازم به توضیح است که بیانیه ای که اخیرا به نام چند زندانی سیاسی درباره ی انتخابات منتشر شده و متاسفانه از نام رضا شهابی نیز در آن سو استفاده شده به هیچ وجه به اطلاع و امضای شهابی نرسیده است. شهابی در فرصتی که به دادگاه برده میشد از این موضوع باخبر شد و با ناراحتی از این اقدام اعلام کرد "به کلی از این موضوع و بیانیه بیخبر هستم و هیچ گونه اظهار نظری و به هیچ شکلی درباره ی انتخابات نکرده ام".وی همچنین اعلام کرد در صورتی که حرف ها و یا مواضع مختلفی به نام من اعلام میشود، نظریه ی اعلام شده از سوی کمیته دفاع مورد تایید من خواهد بود.
کمیته دفاع از رضا شهابی اقدام انتشار بیانیه ی فوق الذکر و استفاده از نام رضا شهابی را محکوم میکند.
همچنین این کمیته ضمن اعلام خطر درباره ی وضعیت جسمی این کارگر زندانی، خواستار آزادی بی قید و شرط و فوری وی و پایان دادن به پرونده ی قضایی وی میباشد.
کمیته دفاع از رضا شهابی- ظهر روز چهارشنبه 10/12/90
ادامهی بلاتکلیفی «مهرداد امین وزیری»
15 روز از بازداشت «مهرداد امین وزیری» فعال کارگری و عضو کمیتهی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری میگذرد.
لازم به ذکر است خانوادهی این فعال کارگری به همراه تعدادی از دوستان وی، با توجه به بیپایه بودن اتهامات وارده به ایشان و نگران بودن از وضعیت بلاتکلیف او، با تجمعات متعدد خود در جلوی ستاد خبری ادارهی اطلاعات شهر سنندج خواستار آزادی بی قید و شرط او بودهاند؛ اما ادارهی مزبور هیچگونه پاسخ قانع کنندهای در توجیه ادامهی بازداشت این فعال کارگری به آنان ارائه نداده است و همچنان او را در بازداشت نگاه داشته است.
در پایان ما اعضای کمیتهی هماهنگی ضمن محکوم کردن ادامهی بازداشت این فعال کارگری، خواستار آزادی بی قید و شرط او و تمامی فعالان کارگری دربند هستیم.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری-9 اسفندماه 1390
تجمع اعتراضی در مقابل ستاد خبری اداره اطلاعات سنندج
بنا به خبر رسیده به کمیته هماهنگی، در پی تجمع دیروز در مقابل ستاد خبری اداره اطلاعات شهر سنندج، امروز چهار شنبه 10/12/90 نیز جمع کثیری به همراه خانواده مهرداد امین وزیری در جلو اداره اطلاعات دست به تجمع اعتراضی زدند. این تجمع از ساعت 9 شروع و تا ساعت 12 ظهر به طول انجامید. تجمع کنندگان به همراه خانواده مهرداد امین وزیری خواستار آزادی بی قید وشرط وی شدند. در ادامه مامورین با وعده های توخالی از جمعیت حاضر خواستند به این تجمع پایا ن دهند.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری-10 اسفند 1390
تجمع اعتراضی کارگران مخابرات راه دورایران مقابل وزارت صنایع به دلیل تاخیر ۲۹ ماهه در دریافت حقوق
جمعی از کارگران شرکت صنایع مخابرات راه دور ایران، شیراز صبح امروز10اسفند در اعتراض به عدم دریافت حقوق خود طی 29 ماه گذشته، مقابل ساختمان وزارت صنعت تجمع کردند.
به گزارش مئرخ10اسفندماه فارس، حدود 20 نفر از کارگران شرکت صنایع مخابرات راه دور ایران-شیراز که خود را نماینده 370 کارگر این کارخانه معرفی کردند، با دستنوشتههایی با مضمون عدم دریافت حقوق خود در 29 ماه گذشته، امروز مقابل ساختمان وزارت صنعت در خیابان سمیه تجمع کردند.
یکی از تجمعکنندگان در گفتوگو با فارس اظهار داشت: این کارخانه دولتی بوده که 3 سال است زمین خورده و با بهانه خصوصیسازی، تولید شرکت تقریباً متوقف شده است.
وی افزود: 29 ماه است که حقوق نگرفتهایم و در این مدت به دلیل حفظ سنواتمان مجبوریم به کار خود ادامه دهیم.
وی با بیان اینکه ما نماینده 370 نفر کارگر شرکت هستیم که برای اعتراض از شیراز به تهران آمدهایم، گفت: حدود 370 نفر از کارگران شرکت در 29 ماه گذشته حقوق نگرفتهاند.
وی ادامه داد: دولت این کارخانه را به بخش خصوصی سپرده است، بخش خصوصی هم کارخانه را به زمین زده و دولت هم حمایتی از کارگران نمیکند.
این کارگر معترض افزود: کاری برای انجام در کارخانه نیست و تولیدی نداریم ولی مجبوریم به خاطر سنوات سر کار برویم.
وی با بیان اینکه تاکنون هیچ یک از مسئولان وزارت صنعت برای پاسخگویی در جمع ما حاضر نشدهاند، گفت: طی 4 سال گذشته هم بارها تجمع کردهایم ولی مشکلمان حل نشده است.
بنا بهمین گزارش ، در برگههای دست نوشتهای که تجمعکنندگان کنار خیابان سمیه رو به ماشینهای عبوری و مردم در دست گرفته بودند جملاتی مانند «29 ماه است حقوق نگرفتهایم»، «ما فقط حقوقمان را میخواهیم» نوشته شده بود.
پیام تبریک به مناسبت آزادی منیژه صادقی
منیژه صادقی فعال کارگری و زنان بعد از 3 ماه تحمل زندان به جرم فعالیت های کارگری و زنان از زندان سنندج روز سه شنبه 2 اسفند 90 آزاد شد.
ما آزادی منیژه صادقی را به خانواده او و همه فعالین در عرصه های کارگری و زنان و همه انسانهای آزادیخواه تبریک می گوئیم و اعلام می کنیم که دفاع از حقوق کارگری و زنان و دیگر بخشهای جامعه که حقوق و شأن انسانیشان پایمال می شود، جرم نیست و فعالین این عرصه ها باید از هر گونه سرکوب، ارعاب و بازداشت و زندان مصون باشند.
انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه
جمعهائی از فعالین کارگری شهرهای سنندج و کامیاران
10/12/1390
خواسته های میلیونها کارگراعتصابی در هندوستان
کارگران هندوستانی به منظور تحقق و بر آوری حقوق کارگری خویش به اعتصاب یک روزه در کل هندوستان دست زدند. این اعتصاب سراسری از حمایت یازده اتحادیه کارگری برخوردار میباشد و دربر گیرنده صنایع و خدمات متفاوت منجمله : بانکها ، پستخانه ها، و همچنین مراکز حمل و نقل میباشد . بخشی از مطالبات این اعتصاب شامل : برخورداری از دستمزد حداقل، تضمین کار مداوم برای کارگران قراردادی، و پایان دان به خصوصی کردن شرکت های دولتی (عمومی ) میباشد. اتحادیه های کارگری همچنین دولت را برای پایان دادن به تورم و کاهش نرخ اقلام روزمره تحت فشار قرار داده ا ند.
گزارشاتی دررابطه با 29فوریه روزاعتراض سراسری اروپا
علیه ریاضت اقتصادی ودفاع از حق کاروعدالت اجتماعی
*گزارشی ازسندیکای ث.ژ.ت فرانسه
به گزارش مورخ29فوریه سندیکای ث.ژ.ت فرانسه کارگران 29کشوراروپایی به فراخوان کنفدراسیون سندیکاهای کارگری اروپا پاسخ مثبت دادند.
درفرانسه بیش از 130هزارنفردر160تظاهرات اعتراضی درسراسرکشورشرکت کردند.
کارگران،جوانان،بازنشستگان ،بیکاران همراه با سندیکاهایشان با صدایی رسابه رهبران کشورهای اروپایی اعلام کردند:
بس است.ریاضت اقتصادی کارآیی ندارد.
بحران نباید موجب به وخامت گراییدن اوضاع اقتصادی-اجتماعی فرانسه واروپاگردد.
این کارگران نیستندکه بایدبهای این بحران رابپردازند.
آلترناتیوهای دیگری برای یک اروپامتحدوتوام باعدالت اجتماعی وجوددارد.
*تظاهرات مخالف با اقدامات ریاضتی در بروکسل
به گزارش یورونیوزبتاریخ29فوریه ،در مقدمات برگزاری کنفرانس سران اتحادیه اروپا در بروکسل، حدود دویست نفر از اعضای اتحادیه های کارگری اروپا در اعتراض به معاهده ای که سران کشورهای اروپایی در روز جمعه امضاء خواهند کرد، دست به تظاهرات زدند.
رهبر یکی از این اتحادیه ها در پیامی به رهبران اروپا گفت:
“سیاست دیگری اتخاذ کنید. سیاستهای ریاضتی موثر نیست و میان شهروندان اروپا و رهبران آن اختلاف افکنده است”.
تظاهر کننده دیگری می گوید:
“یونان در قرض است و سه برابر مبلغ دیون آن در بانکهای سوئیس نشسته است. بنابراین، راههای دیگری برای فراهم کردن این پول بجز عایدی مردم وجود دارد”.
گزارشگر یورونیوز می گوید:
“در حالیکه سراسر اروپا شاهد تظاهرات ضد اقدامات ریاضتی است، رهبران اروپا روز جمعه معاهده ای را به امضاء می رسانند که به گفته اتحادیه های کارگری، اروپا را به ورطه رکود دیگری خواهد انداخت.”
*ادامۀ اعتراض ها در آستانۀ دیدار نخست وزیر یونان با باروسو
بنا به گزارشی دیگرازهمین منبع ،جمعی از معترضان یونانی و اعضای بعضی اتحادیه های صنفی این کشور روز چهارشنبه در اعتراض به تدابیر ریاضتی دولت آن در برابر دفتر کمیسیون اروپا در آتن، پایتخت، تظاهرات کردند.
این تدابیر ریاضتی شامل کاهش حداقل دستمزد و مستمری کارکنان بخش های دولتی نیز می شود. گذشته از این در بخش خدمات درمانی نیز صرفه جویی هایی برای شهروندان یونانی وجود دارد.
لوکاس پاپادموس، نخست وزیر یونان در این فاصله وارد بروکسل شده است. وی قرار است روند تدابیر ریاضتی دولتش را با ژوزه مانوئل باروسو، رئیس کمیسیون اروپا در میان بگذارد.
پیش از این رویداد صدها تن از نیروهای پلیس و آتش نشانی یونان روز سه شنبه در اعتراض به تدابیر ریاضتی دولت در برابر پارلمان این کشور در آتن تجمع کردند.
در همین شرایط ژان کلود یونکر، رئیس «گروه یورو» در مصاحبه ای با روزنامۀ آلمانی «دی ولت» گفته است که کشورهای اتحادیۀ اروپا باید با بودجه های کمکی از نظر زیربنایی به اقتصاد یونان کمک کنند و قابلیت رقابت آن را بهبود ببخشند.
حکم دادگاه کار فرانکفورت دربارۀ اعتصاب در مراقبت پرواز فرودگاه
و پایان موقت اعتصاب کارکنان فرودگاه فرانکفورت
به گزارش مورخ 28فوریه یورونیوز،دادگاه کار شهر فرانکفورت در آلمان اعتصاب اعلام شدۀ کارکنان مراقبت پرواز فرودگاه فرانکفورت را غیرقانونی اعلام کرد.
این دادگاه سه شنبه شب اعلام کرد که پیوستن کارکنان مراقبت پرواز به اعتصاب کنندگان دیگر، اقدامی نامتناسب و مانند یک اعتصاب سراسری است که باعث توقف مجدد پروازهای فرودگاه فرانفکورت می شود.
کارکنان مراقبت پرواز اعلام کرده بودند که قصد دارند صبح چهارشنبه برای چند ساعت اعتصاب کنند. این در حالی است که اعتصاب دیگری در این فرودگاه جریان دارد که از مدتی قبل آغاز شده است.
روز سه شنبه در ادامۀ اعتصاب کارکنان فرودگاه فرانکفورت ۲۰۰ پرواز لغو شد. اعتصاب ها در سومین فرودگاه پر رفت و آمد اروپا از نزدیک دو هفته قبل آغاز شده است. دستمزد بیشتر از خواسته های اعتصاب کنندگان است.
بنا به گزارشی دیگرازهمین منبع بتاریخ29فوریه ،بدنبال این تصمیم مقامات قضایی آلمان ،اعتصاب کارکنان ایمنی زمینی پرواز فردوگاه فرانکفورت آلمان پایان یافت.
در مقابل، سندیکای کارگری این فرودگاه اعلام کرده است که به این تصمیم اعتراض خواهد کرد.
اعتصاب کنندگان پیش تر از کارکنان برج مراقب نیز خواسته بودند که به آنها بپیوندند.
دهم اسفندماه1390
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر