- جوانمير مرادی به پليس فتا احضار شد
- کارگران پمپ بنزین صورتهای خود را با سیلی سرخ می کنند
- كارگري كه هزينههاي درمانش را همكارانش ميپردازند
- خبرهای کوتاه:
- چهارمین تجمع كاركنان اداره برق تهران مقابل مجلس
جوانمير مرادی به پليس فتا احضار شد
طبق خبر رسيده به انجمن صنفي كارگران برق و فلزكار كرمانشاه، امروز چهارشنبه 27 ارديبهشت 91 از طرف پليس فتا كرمانشاه به منزل جوانمير مرادي رئيس انجمن صنفي كارگران برق و فلزكار كرمانشاه تلفن شد و از وي خواسته شده است روز شنبه 30 ارديبهشت خود را به اين اداره معرفي كند.
انجمن صنفي كارگران برق و فلزكار كرمانشاه 27/2/1391
کارگران پمپ بنزین صورتهای خود را با سیلی سرخ می کنند
یکی از کارگرانی که در یکی از پمپ بنزین های سطح شهر کرمانشاه کار می کند می گوید: حقوق و دریافتی ما متناسب با زحمتی که در این مجموعه می کشیم نیست.
وی تصریح کرد: دریافتی من 100 هزار تومان در ماه است که کفاف زندگی من را حتی در حد ابتدایی نمی دهد.
وی در ادامه تاکید کرد: ما 24 ساعت در هر دو روز سر کار هستیم یعنی از صبح امروز تا صبح روز بعد که این هشت ساعت بیش از ساعت معمولی کارگران دیگر است.
وی در ادامه تصریح کرد: آیا در روایات نمی بینیم که ذکر شده است تا عرق کارگر خشک نشده است باید مزد کار وی را به او پرداخت کنیم پس چرا با این همه قانون و با این همه تاکید بازهم شاهد این قبیل مشکلات هستیم.
منبع:مهر27اردیبهشت
كارگري كه هزينههاي درمانش را همكارانش ميپردازند
اين اتفاقها تا براي خود آدم پيش نيايد، هر چقدر هم كه ديده باشي، انگار هيچ تجربهاي نداري/ مسئولان معدن نه تنها تا امروز هزينههاي درمان من را تامين نكردهاند، بلكه حتي به ملاقاتم هم نيامدهاند.
به گزارش27اردیبهشت ایلنا،۲۷ شهریور ماه سال ۹۰ یکی از کارگران معدن زغال سنگ البرز غربی از توابع شهرستان رودبار هنگام كار در عمق 2500 متري زمين، از ارتفاع چهار متري سقوط ميكند و از ناحیه دو دست و گردن دچار شکستگی میشود که به جهت شدت صدمات هم اکنون براثر ضایعه نخاعی قادر به حرکت نیست.
کیهان نیاز بخش، كارگر 38 ساله در زمره دهها و شايد صدها کارگری است که سالانه بر اثر حوادث ناشی از کار در معادن دچار حوادث غیر قابل جبران ميشوند.
او از فاصله شهریور ماه سال گذشته تا هم اکنون تحت نظارت و درمان پزشکان است و به طور مرتب فیزیوتراپی میشود اماميگويد كه اين روزها خود را سربار زن و فرزندش میداند.
نيازبخش درباره روز حادثه ميگويد: «۹ صبح بود که در حین کار هنگام کشیدن ریل از ارتفاع سقوط کردم. اين اتفاقي است كه براي بسياري از كارگران معدن ميافتد و هر معدن كاري در طول عمر كارياش دست كم شاهد يكي دو حادثه مشابه است. اين كار معدن است و كارياش هم نميشود كرد. شايد به همين دليل معدن كاري سختترين كار دنياست.»
او در توصيف لحظه حادثه ميگويد: «آن بار با همیشه فرق میکرد، چون براي خودم اتفاق افتاده بود. اين اتفاقها تا براي خود آدم پيش نيايد، هر چقدر هم كه ديده باشي، انگار هيچ تجربهاي نداري. وقتي به زمين برخورد كردم لحظهای دردی حس کردم و بعد هیچ نفهمیدم چه شد. اعضای بدنم بیحس شدند، از صداي استخوانها حدس ميزدم دستها و گردنم شكسته اما دردي حس نميكردم.»
«به دنبال حادثه عدهای از کارگران با امکانات محدود همراه با برانکاد من را از مسير ۶ کیلومتری تا دهانه تونل به بیرون حمل کردند، نبود امکانات اولیه درمانی در محل معدن باعث شد به بیمارستان منجیل در ۷۰ کیلومتری محل حادثه منتقل شوم و باز هم به جهت نبود امکانات پزشکی و درمانی مجددا به تهران (بیمارستان سینا) اعزام شدم.»
كيهان نيازبخش درباره وضعيت اين روزهايش ميگويد: «با وجود ضايعه نخاعيام بيشتر از آنكه مشكلات جسمي آزارم بدهد، مشكلات روحي رواني اذيتم ميكنند. اينجا، گوشه خانه كه افتادهام مدام به آينده زن و دو بچهام فكر ميكنم. من پيش از حادثه بچههايم را كم ميديدم. معمولا وقت رفتن و آمدن من به خانه خواب بودند، ايرادي هم نداشت. لااقل ميدانستم كه دارم براي آينده آنها كار ميكنم. اما حالا هميشه جلوي چشمم هستند و كاري هم از من برايشان ساخته نيست. نميدانم چه بر سر آنها ميآيد.»
برپایه این گزارش، او درباره هزينههاي درمانش ميگويد: «مسئولان معدن نه تنها تا امروز هزينههاي درمان من را تامين نكردهاند، بلكه حتي به ملاقاتم هم نيامدهاند.»
«بيشتر هزينههاي درمانم را همكارانم در معدن با روي هم گذاشتن ماهانه 10 هزار تومان از درآمدشان تامين ميكنند. خانوادهام هم تا حالا هر چه داشتهاند خرج درمانم كردهاند. از دست من هم که کاری بر نمیآید. با آنکه نتیجه بازدید بازرسان اداره کار و سایر مراجع قانون حادثه ناشی از کار اعلام شده و شرکت البرز غربی مقصر حادثه شناخته شده است، باز هم امیدی به کمکشان ندارم.»
او تنها منبع درآمدش را مقرری بیمه بیکاری میداند که با محاسبه حداقل حقوق جهت از کار افتادگی هر دو ماه یکبار به حسابش پرداخت میشود.
خبرهای کوتاه:
1-تعطيلي كارخانه الياف هامون،بیکاری70 کارگرو5ماه حقوق معوقه
کارخانجات تولید نخ الیاف هامون با 70کارگر تعطيل شده است. این 70 کارگر 5ماه حقوق طلب دارند.
2-بيكاري 150 كارگر شیر وارنا
کارخانه شیر وارنا وابسته به بخش خصوصی واقع در قرچک ورامین ظاهرابدلیل مشکلاتی، قرارداد۱۵۰ کارگر از۵۰۰ کارگر ش را تمديد نکرده است.
3- تعطيلي 325 واحد توليد كود شيميايي/بيكاري 15 هزار كارگر
طي پنج سال گذشته تا كنون 325 واحد توليد كود شيميايي در كشور تعطيل شدهاندو15 هزار كارگر فعال در واحدهاي توليد كود شميايي به دليل عدم خريد كود توسط دولت بیکارشده اند.
4-بازگشایی کارخانه قند ورامين
حدودایک ماهی است که کارخانه قندورامین مجددا فعال شده است و ۵۰۰ کارگر آن بسرکارشان بازگشته اند.
منبع:ایلنا-27اردیبهشت
كارخانه زامياد در آستانه تعطيلي
ایسنا بتاریخ 27اردیبهشت بنقل از مشاور انجمن خودروسازان ايران از تعطيلي قريبالوقوع كارخانه زامياد به دليل عملكرد پليس در توقف شمارهگذاري وانت نيسان خبر داد .
براساس این گزارش ،داوود ميرخاني رشتي اظهار كرد: با توجه به دپو شدن حدود 18 هزار دستگاه وانت نيسان توليدي و عدم شمارهگذاري آنها، زامياد ظرف چند روز آينده تعطيل خواهد شد.
ميرخاني با بيان اينكه نتيجه اين اقدامات پليس خاك خوردن 18 هزار دستگاه وانت نيسان در زامياد، نارضايتي خريداران و محروم شدن ناوگان حمل و نقل باري كشور از اين خودروهاست، خاطرنشان كرد: در چنين شرايطي قطعهسازان طرف قرارداد زامياد نيز دچار مشكلات نقدينگي شده و در مواردي تحويل قطعات با وقفه مواجه شده است.
وي پيشبيني كرد كه به دليل تبعات عديده ناشي از دپو شدن وانت نيسانهاي توليدي در كف كارخانه بهويژه ايجاد مشكلات شديد نقدينگي در زامياد و تسري يافتن اين مشكل به قطعهسازان طرف قرارداد، اين شركت ظرف چند روز آينده تعطيل خواهد شد.
مشاور انجمن خودروسازان ايران تصريح كرد: از پليس ميخواهيم همانگونه كه با وجود مصوبه هيات دولت در خصوص شمارهگذاري وانت نيسان، زمينه تعطيلي يك خودروسازي بزرگ در كشور را فراهم كرده است در راستاي پاسخگويي به مطالبات كارگران اين كارخانه نيز اقدام كند
چهارمین تجمع كاركنان اداره برق تهران مقابل مجلس
به گزارش مورخ27اردیبهشت ایسنا،تعدادي از اعضاي تعاوني مسكن كاركنان اداره برق تهران در اعتراض به عدم واگذاري زمينهايشان در شهر جديد هشتگرد در مقابل مجلس تجمع كردند.
بنا بهمین گزارش،تجمعكنندگان كه حدودا به 250 نفر ميرسيدند مدعي هستند كه زمينهايشان از 17 سال پيش تاكنون عليرغم واريز پولشان در شهر جديد هشتگرد واگذار نشده است.
يكي از تجمعكنندگان گفت: تعاوني مسكن اداره برق تهران از 10 هزار عضو اوليه در 17 سال پيش، يك ميليون و 500 هزار تومان براي واگذاري زمين در شهر هشتگرد گرفته است كه تاكنون اين زمينها واگذار نشده است.
وي همچنين گفت كه اين تعاوني بعد از دو مرحله عضوگيري، اكنون 27 هزار عضو بلاتكليف دارد كه تنها براي شش هزار نفر آنها سند زمين صادر شده و به آنها نيز زميني تحويل نداده است.
تجمعكننده ديگري در رابطه با دليل تجمعشان گفت كه اين زمينها در سال 86 به تاييد تعاوني به مبلغ 40 ميليون تومان خريد و فروش ميشد اما اكنون به دليل آنكه گفته ميشود زمين براي تمام اعضا يعني 27 هزار نفر وجود ندارد، اين زمينها هيچ ارزشي ندارد.
اين گزارش حاکیست،تجمعكنندگان شعارهاي مختلفي همچون "عدالت، عدالت" را سر ميدادند.
براساس این گزارش،اين چهارمين تجمعي است كه اعضاي تعاوني مسكن كاركنان اداره برق تهران در مقابل مجلس در اعتراض به واگذار نشدن زمينهايشان در شهر جديد هشتگرد انجام ميدهند.
بیست وهفتم اردیبهشت ماه1391
.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر